__ikar__ Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam wszystkich. Jakoś wcześniej nie miałem okazji się przywitać. Forum jest naprwdę na bardzo dużym poziomie. Od niedawna jestem posiadaczem Megane II i mam nadzieję, że dzięki forum lepiej poznam mój samchodzik .... :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awrzosik Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Powitać. Tak patrze i patrze, jest ktoś z Lublina. Od wakacji użytkownik (czy szczęśliwy to różnie bywa) meganki II ph I w kombi z 1,5dci pod maska. Biały kolor a co za tym idzie najuboższe wyposażenie za to w rozsądnej cenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaja Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam wszystkich, od półtora roku jeżdżę megane coupe z silnikiem F7R. Do dziś nie mogę na auto narzekać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conrad Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam wszystkich :) Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane Coupe 1.9 dTi z 2000 roku, w jedynym słusznym kolorze :) Jest to mój pierwszy samochód i jak na razie nie mam zamiaru szybko go zmieniać... 8-) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekretarz Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam wszystkich! Od 2 tygodni jestem szczesliwym posiadaczem megane sport 2005:)):) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji :) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją :) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasq Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam wszystkich! Od ponad miesiąca jestem posiadaczem Megane III. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arathron Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam :) Od niedzieli jestem posiadaczem Renault Megane (hatchback) z 1996 roku :) 1.6 + gaz :) 75 koni :) Jest to moje pierwsze auto ze stajni Renault :) Pozdrawiam Arathron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arqwo Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam wszystkich od miesiąca jestem posiadaczem Scenic II 1.5 dci 105km z 2004 roku jak na razie jest wszystko ok i jestem bardzo zadowolony pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seatack Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam wszystkich forumowiczow. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viesiek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilus Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domo24 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam wszystkich super że jest taki forum napewno wiele wiedzy uda mi się tu uzyskaćB) W domu mam 2 takie autka jedno czarne bardziej wypasione i drugie ciemny niebieski troszkę uboższe na wyposażeniu roczniki 2004 i 2005 i oczywiście obydwa 1.5 DCI tylko że siostry ma 101 km a Mój 90km B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafel_wafel Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam, jeszcze jako posiadacz 306ki, a już niedługo Meganki:)B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meg10 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi