Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Przywitaj się!(archiwum)

Basenji

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

Śmigam Meganką I :mrgreen: (1997). Jestem Jej pierwszym właścicielem i jestem pod :mrgreen: wielkim wrażeniem tego samochodu. Większość znajomych co kupowała w tym samym czasie z salonu Fiaty czy Volkswageny już dawno narzekała i się pozbyła a ja się przywiązałem i uważam, że to jeden z lepszych samochodów z tego rocznika. <czerwona>

Witam, witam wszystkich użytkowników Meganki i nie tylko.

Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Meagi III 1.6 16V 110KM.

Mam nadzieje że to jest dobry zakup i że będzie mi służyła przynajmniej do spłacenia kredytu.

Przesiadłem się z Renault Clio 95r 1.2 8V 3D.

Jest różnica w mocy i w wielkości <czerwona>

Witam Wszystkich!

Od 2 dni jestem posiadaczem Megany Classica 99-00' <czerwona> Teraz czeka mnie kupa roboty żeby zrobić auto pod siebie i doprowadzić do stanu perfekcyjnego ;]

Pozdrawiam serdecznie!

Cześć witam wszystkich!

Jestem tu nowy, swoją Megankę sprowadziłem tydzień temu z Holandii - stała tam i czekała na mnie <ok> - zakochałem się od pierwszego wejrzenia.

fajnie że jest takie forum, pozdrawiam.

witam wszystkich

od października jestem posiadaczem meganki I 1.6 8V.(98r) . Jak na razie nie mogę powiedzieć za wiele dobrego o swoim samochodzie <ok> ale mam nadzieje że dzięki forum uda mi się pozbyć wszystkich problemów , które mam z moim autem :lol: . Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!