Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Przywitaj się!(archiwum)

Basenji

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu w dniu dzisiejszym z czystym sumieniem :-) mogę w tym dziale coś napisać i uaktualnić profil. :-) Fiacik odjechał w zachodnią część Polski a przybył Grand Scenic II '04 1.9dCi. Niestety nie Lux Privilege, ale Lux Expression, ale może dzięki temu z grubsza już opanowałem kokpit. :-)

Pozdrawiam z bananem na twarzy... <ok>

Witam

Obecnie posiadam Skodę Octavię. Ale chciałbym wrócić do Renault :-)

Podoba mi się Fluence, ale jest mało funkcjonalny dlatego jednak Grandtour tylko drogi czyli Megane ale małe <ok>

Stąd zbieram na Fluence licząc na wakacyjną promocję na Grandtour :-)

Pozdrawiam wszystkich :-)

Witam wszystkich nowych w imieniu administracji <ok>

Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją :-):!::-) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-)

W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania.

Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami :!:

Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :-)

Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. :!:

Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania :!:

Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką.

Witam wszystkich ;-) od lutego jestem posiadaczem Megi Coupe 1996 8v, Jak na razie autko sprawuje się dobrze, chociaż trochę elektryka szwankuje ;-) ale mam nadzieję że doświadczeni użytkownicy tego forum pomogą mi rozwiązać kilka problemów

pozdrawiam wszystkich :-P

Witam wszystkich!

Od ponad roku jestem z moją megi ale dopiero niedawno dołączyłem do forum. Niestety było to w dużej mierze spowodowane brakiem kasy na ciągłe naprawy u mechanika. W mojej małej ciągle coś szwankuje. Szkoda że przed kupnem nie odwiedziłem tego forum - zwłaszcza działu "Zakup Megane" :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!