Chudyk Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam jako nowy. Juz wcześniej się zarejestrowałem ale teraz witam się oficjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedros Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 W końcu w dniu dzisiejszym z czystym sumieniem mogę w tym dziale coś napisać i uaktualnić profil. Fiacik odjechał w zachodnią część Polski a przybył Grand Scenic II '04 1.9dCi. Niestety nie Lux Privilege, ale Lux Expression, ale może dzięki temu z grubsza już opanowałem kokpit. Pozdrawiam z bananem na twarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterNZ Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam Obecnie posiadam Skodę Octavię. Ale chciałbym wrócić do Renault Podoba mi się Fluence, ale jest mało funkcjonalny dlatego jednak Grandtour tylko drogi czyli Megane ale małe Stąd zbieram na Fluence licząc na wakacyjną promocję na Grandtour Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor_r Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam Białystok pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriota Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam Od niedawna posiadacz Meganki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam wszystkich, od sierpnia 2009 posiadacz Meganki II phI 1,9 dCi 120kM, niestety w wersji authentique. lecz nie przeszkadza to w niczym, i jak dla mnie to wystarczy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandark Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 witam, od listopada jeżdżę meganką z 2006 r w bardzo ładnej wersji. To jest dział tylko na powitanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnKry98 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam. Od zeszłego czwartku jestem (mam nadzieję szczęśliwą) posiadaczką Renault Megane Classic 1.6 8V, 1998 rok. Jest to mój pierwszy samochód ;-) Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Już oficjalnie witam ponownie jako posiadacz od dnia dzisiejszego Renault Fluence. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 No to mam! Renault Megane Scenic RX4 2.0, 16V, 2000 r. w pięknym butelkowym zielonym kolorze Witajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon1983 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam wszystkich ;-) od lutego jestem posiadaczem Megi Coupe 1996 8v, Jak na razie autko sprawuje się dobrze, chociaż trochę elektryka szwankuje ;-) ale mam nadzieję że doświadczeni użytkownicy tego forum pomogą mi rozwiązać kilka problemów pozdrawiam wszystkich :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinIII Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam wszystkich :) od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem nowej Meganki III Coupe... :) wersja Dynamique, silnik TCE 130... kolor pomaranczowy, bixenon, panoramiczny dach, alu 17, ciemne szybki itd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_6519 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witam i dziekuję, że jesteście. :) Moja z Wami przygoda ledwo sie zaczeła a już sie kończy, bo po małej naprawie Megi mam zamiar sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chalc Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam wszystkich! Od ponad roku jestem z moją megi ale dopiero niedawno dołączyłem do forum. Niestety było to w dużej mierze spowodowane brakiem kasy na ciągłe naprawy u mechanika. W mojej małej ciągle coś szwankuje. Szkoda że przed kupnem nie odwiedziłem tego forum - zwłaszcza działu "Zakup Megane" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi