losiek66 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Siemka Nazywam sie Michał jestem z Bełku i jestem z zaprzyjaźnionego forum megane coupe :) jeżdżę megi coupe 2.0 IDE i planuje wybrać się do krzepic na zlocik :) pozdrawiam Ja dodam od siebie że forum to nie GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_89 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Witam wszystkich :) od wczoraj śmigam Megan II Ph II Combi 1.6 Benzyna, do tej pory śmigałem Tico ale juz po nim, a akurat tata na emeryturę przeszedł to i auto zmienił jak planował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toello Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Witam serdecznie! Jeżdżę Renault Megane I silnik 1.4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez7 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Siema:) (albo sie nie ma:P ) Jestem z Radomia.Smigam mmegan coupe 1.6 16V ale mam zamiar kupic scenica bo rodzina mi sie powiekszyla x 2 za jednym zamachem:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek13 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Witam wszystkich Już od dawna przyglądam się i czytam Wasze forum Megi posiadam od 2007 Jednak praca (a właściwie admin) nie pozwalały na przeglądanie innych stron niż tylko związanych z pracą. Na szczęście admin i "reszta" "uległy zmianie" więc ... Pozdrawiam wszystkich posiadaczy megi To nie są złe auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo78 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Witam wszystkich forumowiczów.Ja również sledze forum bo od miesiąca posiadam scenica i troszkę postów mi sie przydało .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CloNu Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Cześć każdemu W sieci Znany jestem jako CloNu od dziś jestem posiadaczem Megane hatchback 1,4 16v Z 2001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam73 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Witam wszystkich. Posiadam Renault Megane 1.6 16V 1999 190000km. Adam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Witam wszystkich nowych użytkowników forum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewapiks Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Witam Posiadam Grand Scenica 1,5 dci 2004, to jest moja trzecia renówka. Pozdrawiam wszystkich uzytkowników. Paweł, 37 l, Puławy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHALL11 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 HEJ WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE! STAŁEM SIĘ POSIADACZEM MEGANKI KOMBI Z 2007 R. MAM NADZIEJE ŻE BĘDZIE SIĘ SUPER SPRAWOWAĆ!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH!! Regulamin proszę przeczytać i więcej go nie łamać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farrago Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Witam się ze wszystkimi ;) Od trzech lat użytkuję auto RM - do marca megI phII, od kwietnia jestem szczęśliwym (jak na razie) posiadaczem Megane Grandtour III farrago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtito Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Witam wszystkich. Mam na imię Krzysiek, posiadam Renault Megane Scenic I phI z 98 r. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitelash Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Witam wszystkich! Jestem w trakcie załatwiania wszystkich formalności i już za parę dni będę szczęśliwym posiadaczem Renault Megane II ;) jest to mój pierwszy samochód, mam nadzieje, że będzie służył dobrze ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejus1982 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Witam wszystkich! Tydzień temu kupiłem Megane 1,6 z 2004 r. Pozdrawiam Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi