Basenji Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Cześć Diable z najładniejszego miasta i najlepszego klubu. Zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 [Cięcie] A ja tu trafiłem całkiem przez przypadek. Nie cytujemy postu 1:1 jeśli odpowiada się bezpośrednio pod nim - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witam całe nowe gro forumowiczów. Dobrze, że przybywa a nie ubywa. Hehe pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witam wszystkich nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 czesc Pati, czesc Boruta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalu81 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekplacek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 No to i ja się przywitam Od wczoraj pierwszy "Francuz" w moim posiadaniu - Megane Scenic 1.6 16v, rocznik '99. Mam nadzieję że będzie się dobrze spisywał. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemski Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 No i ja też się przywitam chociaż Megankę mam już rok to dopiro odkryłem to Forum (świetna sprawa tak na marginesie). Pyrlandia a dokładnie Września (ta od Tonsilu :-P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 czesc Jacek, czesc Przemski witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witajcie w szeregach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmd Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Adam, lat 19 od miesiąca posiadacz Megane 1.6 RT z 96r pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 witam - michalu, jacekplacek, przemski, mmd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Cześć Jacek pewnie widzimy się przelotem bo w B jestem co najmniej dwa razy w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaGnezz Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 witam wszystkich nowych posiadaczy francuskich przysmakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekplacek Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Cześć Jacek pewnie widzimy się przelotem bo w B jestem co najmniej dwa razy w tygodniu. No ze mną to raczej nie, bo Scenikiem śmiga moja żona Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi