Gość quake_cos Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witam, Rafał od czterech dni uzytkownik Renault Magane 1.9 dci 2002, combi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loess Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Adam, lat 19 od miesiąca posiadacz Megane 1.6 RT z 96r pozdrawiam Witaj! to jeździmy identycznymi furami! jaki stan techniczny? co z przebiegiem? a jaki kolorek? from Poland? loess Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 dziendobrywieczor wszystkim nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marczeno Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam Marcin z wrocka, Megane Coupe 1,6 od miesiąca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Marcin__ Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam serdecznie wszystkich nowych ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Nowy WITA nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witam wszystkich nowoprzybyłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capulera Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 dolaczam sie do powitan z moją / MERY / 1.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Koszalin Wita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witam wszystkich nowych Megankomaniakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPS Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witam wszystkich serdecznie. Od niedawna jestem posiadaczem Meganki II z czego jestem niezmiernie zadowolony, chociaż samochód kupiony trochę przez przypadek. Mieszkam wraz z żoną i 4-letnią córeczką w Katowicach. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Od jakiegoś czasu jestem na forum ale sie jeszcze nie przywitałem .WITAM wszystkich i cieszę sie że mogę dołączyc do grona meganowiczów.Podczas przyglądania się forum stwerdziłem jest bardzo przydatne :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam wszystkich nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam. Jeszcze nie megankowiec ale już na forum. Planuję zakup meganki 99r. 1.4 16v Potrzebuję jakichś opini. Pozdro dla forumowiczuff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi