BORUTApl Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam Ja taką jeżdżę faz2 RXE i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli masz jakieś konkretne pytania to na osopnym temacie chetnie ci odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 czesc LPS, Gienek, Fat! sporo nam ostatnio osob przybywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Kot Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Przepraszam ,ale zgubiłem miejsce do przywitania i nie mogłem już trafić na nie:( Gapa ze mnie:) Witam się z Wami:) Rudy Kot z KRC Lata mijają i trzeba kupić coś mowego:) Mam już Meganke Sport Wey z 2005 1,6 16V a teraz kupiłem Megan I 1,6 16V 2002 Pozdrawiam Wszystkich Spotkamy się w Borkach:) Rudy Kot:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Miło się z tobą kliknąć. zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 elO wszystkim i wszystkim Reniom :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TURBO Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 A v e ! Panowie ! Pozwolę sobie przywitać się z Wami ... Powoli rozglądam się za Megane GrandTour ... więc czasami tu zajrzę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Witam na forum, za kilka dni będe realnym posiadaczem tego ładnego autka czyli R M I - ale wg. mnie ładniejsze niż II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Witajcie nowoprzybyli ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 czyli R M I - ale wg. mnie ładniejsze niż II no ba..wiadomo Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Wiatam wszystkich. Od niedawna posiadam MII 1.5 dci z 2003 roku, więc bede tu czasem zaglądał. Pozdrawiam, Zbyszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz0rstki Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Czołem Panie i Panowie ! Jestem posiadaczem Scenic-a i będę pewnie miał kilka pytań, w związku z tym, zaczynam kulturalnie, od przywitania się. Mój Scenic jest z 2002 roku, 100 kkm na szafie, wersja z maksymalnym wyposarzeniem i skórą(-porażka), motorek 1,6. Założyłem też dość nowoczesną instalacje LPG. Sprawuje się dzielnie, tylko cewki sagema-a od czasu do czasu podmieniam na denso. Zostały jeszcze dwie... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychk75 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witam wszystkich! Właśnie mam zamiar kupić meganeII stąd moja wizyta na forum. Jak kupię to będę zaglądął częściej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 jako mod witam wszystkich jeszcze niepowitanych, widzze ze popularne jest logowanie sie jeszcze przed oficjalnym posiadaniem meganeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bemol NE Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 A więc i ja witam Trochę o mnie: Ksywka: bemol Pochodzenie: Elbląg NE Klub: Ne-racing Autko: Megane Classic Alize 98' 1.6 8v 90 koni. Przebieg: 63000:) Zainteresowania: Auta, Tuning, Muzyka. GG: 233 60 83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi