Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Przywitaj się!(archiwum)

Basenji

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Jakoś wcześniej nie miałem okazji się przywitać. Forum jest naprwdę na bardzo dużym poziomie. Od niedawna jestem posiadaczem Megane II i mam nadzieję, że dzięki forum lepiej poznam mój samchodzik .... :) Pozdrawiam.

Powitać.

Tak patrze i patrze, jest ktoś z Lublina.

Od wakacji użytkownik (czy szczęśliwy to różnie bywa) meganki II ph I w kombi z 1,5dci pod maska. Biały kolor a co za tym idzie najuboższe wyposażenie za to w rozsądnej cenie...

Witam wszystkich :)

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane Coupe 1.9 dTi z 2000 roku, w jedynym słusznym kolorze :) Jest to mój pierwszy samochód i jak na razie nie mam zamiaru szybko go zmieniać... 8-)

Pozdrawiam :)

Witam wszystkich nowych w imieniu administracji :)

Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją :) :!: :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-)

W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania.

Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :)

Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. :!:

Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania :!:

Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką.

Witam wszystkich super że jest taki forum napewno wiele wiedzy uda mi się tu uzyskaćB) W domu mam 2 takie autka jedno czarne bardziej wypasione i drugie ciemny niebieski troszkę uboższe na wyposażeniu roczniki 2004 i 2005 i oczywiście obydwa 1.5 DCI tylko że siostry ma 101 km a Mój 90km B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!