Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Przywitaj się!(archiwum)

Basenji

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, jestem bardzo miło zaskoczony, że odnalazłem to Forum w sieci. Jeżdżę Meganką Classic AIR 1,6 z 2002r od nowości, kupioną w salonie. Przez 8 lat przejechałem nią 39 000km i może dlatego nie psuła się często :) ale ogólnie jestem z niej zadowolony i jako jej godnego następcę chciałbym jeżdzić Nowym Grand Sceniciem 8-)

Witam zacne grono!

W tym miesiącu planuję zakup meganki (sedan), i widzę, że dobrze trafiłem. To forum to kopalnia wiedzy :)

Pozdrawiam

Witam bardzo serdecznie. Od niedawna jestem właścicielem Renatki megane.

Przy poprzednim samochodzie miałem styczność z forum, które było ogromną skarbnicą wiedzy. Już teraz wiem, że z obecnym samochodem będzie podobnie, po kilku dniowej lekturze tego forum.

Pozdrawiam :)

Witam wszystkich nowych w imieniu administracji :)

Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, a także częstego kontaktu z opcją :) :!: :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-)

W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania.

Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami :!:

Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :)

Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. :!:

Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania :!:

Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką.

Cześć, zarejestrowałem się tu choć już Meganką nie jeżdzę bo od 1.5 roku mam inne własne auto, a Megi jest rodziców, ale mam do niej mega sentyment...w końcu już 13 lat mieszka w rodzinnym garażu i to to auto na dobre zapoczątkowało moja motoryzacyjna pasję. Mam nadzieję znaleźć dla nie tutaj nowego właściciela bo starzy za ok 0.5 roku będą zmieniać auto :-/

Cześć, od poniedziałku jestem posiadaczem Scenica 1.9 dci z 2001r.

Wcześniej zacząłem od fiesty, citroena AX, potem było seicento, ostatnio audi a4 avant, a teraz renia. Dzięki forum audi, wiedziałem o nim po prostu wszystko, mam nadzieję, że ze Scenikiem będzie podobnie.

Pozdrowienia!

PS. Audi jest ciągle do sprzedania, jak ktoś chce to zapraszam na priv.

Witam!

Od około pół roku "użeram" się z prezentem o nazwie Renault Megane. Szlag mnie zaczynał po mału trafiać, ale na szczęście istnieje to forum i kilka kwestii pomogło rozwiązać.

Powoli "docieramy" się z "Mańką" - ja na nią coraz mniej krzyczę, ona mnie coraz bardziej słucha i ma jakby mniej fochów, więc chyba będzie dobrze ;D

P.S. Droga Administracjo! Proszę wziąć pod uwagę fakt, iż czasem nie używanie polskich znaków diakrytycznych wynika z ograniczeń systemu, spod którego odwiedza się forum...

Pozdrawiam!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!