Art_cole Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Witam!!! Śmigam Meganką I (1997). Jestem Jej pierwszym właścicielem i jestem pod wielkim wrażeniem tego samochodu. Większość znajomych co kupowała w tym samym czasie z salonu Fiaty czy Volkswageny już dawno narzekała i się pozbyła a ja się przywiązałem i uważam, że to jeden z lepszych samochodów z tego rocznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter4 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Witam wszystkich na tym forum mam classica z 97r. Jest to moje drugie reno 1.renault twingo jestem dumny z jazdy taką marką .Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondoreczek Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Witam Wszystkich jestem swieżym posiadaczem Renault Scenic 2,0 i mam nadzieje że bedzie mniej awaryjny niz moj porzedni samochod a mianowicie ford Mondeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1stefan1 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 witam wszystkich!!znalazłem to forum by nabyc wiedzy ;-) mam stac się posiadaczem Scenika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchcik78 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witam jestem nowym uzutkownikiem Renault Scenic i chcialem sie przywitac z wszystkimi na forum.Mam nadzieje ze bedziemy mogli sobie nawzajem pomagac.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Marczak Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Witam wszystkich użytkowników Renault Megane Classic. jestem właścicielem tego autka od wczoraj i liczę na waszą pomoc. Autko jest z 2000 roku i ma przejechane dopiero !!! - 19720 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1238 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Witam wszystkich! Na forum zarejestrowałem się już jakiś czas temu, a Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem meganki z 2003 roku. Pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssid00 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Witam serdecznie. Wszedłem w posiadanie Scenic'a '99 1.4 16V. Pochodzę Podgórza sudeckiego (Gryfów Śląski), a mieszkam we Wrocławiu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia83 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 witam wszystkich..biała megane coupe III i jej szczęśliwa posiadaczka dołącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam, witam wszystkich użytkowników Meganki i nie tylko. Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Meagi III 1.6 16V 110KM. Mam nadzieje że to jest dobry zakup i że będzie mi służyła przynajmniej do spłacenia kredytu. Przesiadłem się z Renault Clio 95r 1.2 8V 3D. Jest różnica w mocy i w wielkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lomak Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Witam Wszystkich! Od 2 dni jestem posiadaczem Megany Classica 99-00' Teraz czeka mnie kupa roboty żeby zrobić auto pod siebie i doprowadzić do stanu perfekcyjnego ;] Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msith87 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam, własnie stałem się posiadaczem Renault Megane II Sedan 2005r. 1.6 16V:) To moje kolejne renault, wcześniej - Renault 19 PH2 i Renault Laguna II PH1. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek70 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Cześć witam wszystkich! Jestem tu nowy, swoją Megankę sprowadziłem tydzień temu z Holandii - stała tam i czekała na mnie - zakochałem się od pierwszego wejrzenia. fajnie że jest takie forum, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas1982 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Dzień dobry wszystkim Meganomaniakom W sumie od dłuższego czasu jestem tu zarejestrowany. Była Megane IphI 1.6 8V. Od paru dni jest IphII 1.6 16V :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielw23 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 witam wszystkich od października jestem posiadaczem meganki I 1.6 8V.(98r) . Jak na razie nie mogę powiedzieć za wiele dobrego o swoim samochodzie ale mam nadzieje że dzięki forum uda mi się pozbyć wszystkich problemów , które mam z moim autem :lol: . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi