slav2006 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
optyk Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam Wszystkich 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.wrc Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 siemka Od 2 lat jestem posiadaczem meganki 1,4 eco i jak do tej pory mnie nie zawiodła, pozdrawiam wszystkich posiadaczy renówek i życzę szerokiej drogi i gumowych drzew narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majtom Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam wszystkich. Od kilku dni jestem posiadaczem Megane II Grandtour z 2008 roku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabsatel Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witam serdecznie wszystkich szanownych forumowiczów. Jestem od niedawna posiadaczem Renault Scenic 1,9 dTi z 1999 roku, czyli pierwsze po lifcie... Mam nadzieję, że koledzy z forum pomogą mi w kilku sprawach, które mnie nurtuja w związku z moim nowym nabytkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moni1000000 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witam serdecznie, od miesiąca jestem posiiadaczką z małzem :evil: meganki grantour z 2003roku czarna perła, zmiana po 5ciu latach użytkowania opla omegi, ogromna różnica, nie mam czasu na dopieszczanie auta, ale bede zaglądac tutaj , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobcie1 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roming Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam wszystkich. Od tygodnia jestem posiadaczem Scenica z 1998 r. Przesiadłem się z Seata Toledo i różnica jest kolosalna (na + oczywiście). Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
23markus Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 witam, Od paru dni w rodzinie Renault :) 2006 Megane II Grandtour Dynamique. Do niedawna VW Polo 1.4 TDI 2001 Właśnie wywalam zbędne graty z garażu bo auto sie nie mieści :-o Zdecydowałem się na Megane po obejrzeniu jednego z odcinków "Zakupu kontrolowanego 7" TVN Turbo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzak Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam wszystkich. Od 3 tygodni Megane Coupe 2.0 8v 96r. B+G. Przesiadka z VW Polo 1.0 91r. Teraz jest tanio, dynamicznie i w ogóle bez porównania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpejka Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam wszystkich serdecznie. Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Megane II 1,9 dCi kolorek przepiękny niebieski:mrgreen: Przesiadka oczywiście z Megane phI Coupe 1.6 Pozdrowienia for all ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toxai Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam wszystkich serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max_ad Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam wszystkich Aktualnie jestem na etapie oczekiwania na zamówione Megane Coupe 2.0 dCi, które powinno do mnie zawitać za około 2m-ce. Zarejestrowałem się na forum już :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek78 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam wszystkich serdecznie Od wczoraj jestem szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem białej Renault Megane II GrandTour 1.5 dCI z 2006r. , a poprzednio poruszałem się Alfa Romeo 156 2,5 V6 więc zmiana jest ogromna zwłaszcza w osiągach i spalaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_candy Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 witam Was wszytskich baaardzo serdecznie! :) _________________ Szukasz samochodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi