sanset Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Witam. Posiadam megane 1 lift i mam taki problem że przestało mi działać podświetlenie zegarów.Elektryk powiedział że to zimne luty poszły i że naprawa jest nie opłacalna lepiej kupić zegary używane.Szukajać zegarów zauważyłem że są dwie firmy jeger i sagem-ja mam tą pierwszą firme i tu mam pytanie czy muszę kupić tą firmę co miałem czy mogę kupić ta drugą bo zauważyłem że tył mają inny i patrzyłem na oznaczenia żeby miały komputer pokładowy.Pozdrawiam Edytowane 7 Października 2017 przez sanset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane1ph2 Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Miałem JAEGER, zmieniłem na SAGEM i wszystko jest ok ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanset Opublikowano 11 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac1995 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Pisze dla tych, ktorzy nie wiedzą. Miałem trochę wątpliwości ale zaryzykowalem. U siebie w 1.6 16v miałem Jeagery. Założyłem Sagemy z 2.0 IDE i wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi