filipektm Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 witam serdecznie koledzy Podczas wymiany żarówki tablicy rejestracyjnej zrobiłem zwarcie i spaliłem bezpiecznik.Czy ktoś może podpowiedzieć mi który to dokładnie bezpiecznik powinienem wymienić.W moim Megane brak jest mapki opisu.z góry dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Już Ci wrzucam. Megane bezpieczniki i przekaźniki.pdf F7A lub F7B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipektm Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Dnia 10.11.2017 o 20:55, jabrze napisał: Już Ci wrzucam. Megane bezpieczniki i przekaźniki.pdf F7A lub F7B. który to dokładnie ze zdjęcia Który bezpiecznik jest odpowiedzialny za prawe światło oraz podświetlanie tablicy rejestr ? czy te bezpieczniki od swiateł znajdują sie w komorze silnika czy z lewej strony w desce rozdzielczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Przepraszam, wrzuciłem MII MIII dołączam teraz ( komora silnika). PLATFUSI.pdf Nr 1 - 10A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi