karsta Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Proszę o pomoc. Zaparowała mi przednia szyba. Zauważyłem, że nie działa zmiana kierunku nadmuchu. Mam klimatronik, po naciśnięciu na przycisk zmieniają się strzałki na wyświetlaczu. Powietrze cały czas wieje "na wprost", brak nadmuchu na szybę oraz na nogi. Regulacja siły nadmuchu działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 A jak wciśniesz przycisk zmieniający kierunek nadmuchu to gaśnie "auto"? Zawsze tak miałeś, że w trybie auto wiało w twarz? Auto zwykle dmucha na szybę i ewentualnie w nogi. Możliwe, że przycięły się klapy sterujące nawiewem lub silniczek sterujący klapami. Jeśli tak się stało to nie wesoło bo sporo rozbierania przed Tobą lub mechanikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Odłącz na chwilę akumulator. Zaznaczam, że będziesz musiał przyuczyć co trzeba i kod do radia wpisać. Jeśli nie pomoże to podłączaj pod clipa i szukaj co padło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi