novy44 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Witam, ostatnio w renault megane III wyskakuje mi taki komunikat " wartung vorsehen in... i liczba km" . Z tego co przetłumaczyłem, chodzi o zapewnioną konserwacje, ale nie wiem czego. Dodam, że dolewałem płyn do spryskiwaczy, może o to chodzi? Jeśli ktoś wie, proszę o odp. Dodaję zdj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 To znaczy zaplanuj przegląd. Zmieniasz olej, filtry, kasujesz inspekcję serwisową i jeździsz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy44 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 21 godzin temu, Jottar napisał: Nie papuguj. Dzięki za pomoc ! REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajata Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Rozumiem, że nie znasz nikogo, kto rozumie niemiecki? Moim zdaniem tłumacz może wprowadzić w błąd. Zresztą sam się o tym niejednokrotnie przekonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi