Riccardos Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witam wszystkich, jestem tutaj nowy i ciężko mam się połapać bardzo dużo treści na stronie.Chciałem zapytać czy ktoś z szanownych kolegów lub koleżanek wie gdzie mogę znależć naklejkę, tudzież plastik z rozpiską, bezpieczników w Renault Megane Coupe 3 1,5 dci 2011r. Jestem szczęśliwym posiadaczem tego modelu ale za nic nie moge znalesc rozkładu bezpieczników :( Pierwszy raz się spotkałem z taką sytuacją .Miałem problem ze światłami na szczęście to była tylko żarówka ale zdałem sobie sprawę że nie umiem znależć bezpiecznika bez jakiejkolwiek rozpiski a trochę bez sensu wyciągać wszystkie bezpieczniki i szukać tego jednego bo przy moim szczęściu narobie wiecej problemów niż jedna nie świecąca żarówka.Nie wiem czy ktoś zerwał naklejkę czy o co chodzi... Tylko nie piszcie że to standard i nie ma rozpiski bo masakra Dzięki za zainteresowanie tematem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Zajrzyj do działu "Przeglądaj-Pliki". Tam wszystko znajdziesz. Lepiej opisane niż na naklejce pod pokrywą bezpieczników. Edytowane 13 Grudnia 2017 przez aniewa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardos Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Bezpieczniki mam są pod maską samochodu niestety pod pokrywą bezpieczników nie było żadnych informacji :( Zajrzę do tego działu dzieki wielkie za info. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi