asc1 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Witam Forumowiczów. Jestem świeżym posiadaczem Renault megane grandtour 1.4 Tce. Nie odpowiada mi oryginalne radio. Nie posiada USB, a tylko wyjście Chinch. Chciałbym wymienić je na taki produkt jak w linku z Ali Expressu. Czy ktoś miał już do czynienia z takimi wytworami i może coś sensownego o tym powiedzieć? Bardzo proszę o komentarze. https://m.aliexpress.com/s/item/32825423009.html?spm=a2g0n.search-cache.0.0.34779b0dMG88Jb#autostay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coupe2009 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Też podłączam się pod pytanie. Mam radio Arkamys 3D i szukam czegoś co odmłodzi fabryczny zestaw. Czy ktoś się orientuje czy przy takim zestawie i podobnych działa pilot przy kierownicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asc1 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Naprawdę nikt z forum nic w tym temacie nie wie? Halo. Panowie, panie. Pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Było już kilka razy to poruszane. Ktoś montował ten zestaw w swoim aucie i nie był zadowolony, więc ogólna konkluzja, że to przerost formy nie warty swojej ceny i bajeru. Proponuje kupić radio z USB na przedzie, od Ciniasa przejściówke i będziesz mial zawsze coś nowszego za małe pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi