Gość Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 co sądzicie o tej opinii na temat Megane II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Bardzo mi żal tego człowieka. Na jego auto spadły wszystkie przypadłości meganki. Pytanie tylko czy przebieg prawdziwy czy razy dwa. Miałem dziewięć lat 1.5 dci 101KM w kombi i takich problemów nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 nawet jak jest prawdziwy to w moim odczuciu gość jest wyjątkowym malkontentem, nie to żebym twierdził że Meganka to najlepszy samochód na świecie, ale jak dla mnie to zwyczajny niedbaluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi