salieri93 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Cześć wszystkim! Szukałem tego problemu na forum ale jest jeden jedyny temat z dawna i do tego nie rozwiązany więc mam nadzieje że ktoś mi pomoże Mam Megane 3 z 2010 r. 1,5 dci 86 km i mój problem polega na tym że mrygają / przygasają mi wszystkie światła ( zewnętrzne, liczniki, wyświetlacz) niezależnie od przejechanych km. Jadąc wieczorem widzę jak odbite światło od znaków przygasa. Puki co podmieniłem akumulator ale to nie pomogło, od znajomego mechanika z serwisu Renault słyszałem że nie mam się czym przejmować ale ludzie mi światłami świecą bo ja im mrygam :P Pozdrawiam i liczę na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Fajny mechanik... znafca problemó... Sprawdź napięcie ładowania - tyle sam możesz zrobić. Od czegoś trzeba zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salieri93 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 zapomniałem wspomnieć że sprawdzałem na akumulatorze i nie było skoków napięć ani nic innego podejrzanego się nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Jakie jest ładowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salieri93 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 nie chciał bym Cie wprowadzić w błąd bo mierzyłem to ok 3 tyg, temu ale wynosiło ok 14. 4 / 14.3 V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 No to szukaj luźnych połączeń w instalacji pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi