zajawka84 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witam, Posiadam megane I phII 2001rok 1,4 16v. Odłączyłem wtyczkę od pochłaniacza par paliwa bo denerwował mnie pykający przekaźnik. Po kilku dniach pojawiła się żółta kontrolka silnika więc podłączyłem ponownie wtyczkę od pochłaniacza, silnik pracuje normalnie a kontrolka została, odłączyłem akumulator na cały dzień a kontrolka dalej świeci .Pytanie czy zostaje tylko clip aby usunąć błąd. Jeżeli tak to proszę o informację ile kosztuje taka usługa w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Jeżeli jesteś pewien, że kontrolka świeci tylko z powodu odpięcia wtyczki z przekaźnika pochłaniacza par benzyny, to czeka Cię wizyta u mechanika z clipem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Samo podpięcie w ASO pod clip to 150 zł może i 200 - zależy w którym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajawka84 Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Dzisiaj podczas jazdy kontrolka sama zgasla. Problem rozwiązany. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi