sidek1 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Witam kolegów, koleżanki. Mam okazję kupić za przysłowiową flachę relingi z espace lV. I teraz nasuwa mi się pytanie czy będą pasowały do mojego scenic ii. Gdzieś kiedyś widziałem takie na grand scenic ale gdzieś tam lampka zaświeciła czy napewno pasuje. Nadmienię że relingi mogą przyjechać do mnie396km tylko jeżeli będą pasowały do mojej Reni.jak to kuzyn stwierdził. Kolor pasuje i szkoda by było odpuścić taką okazje. Może ktoś z Was robił taką kombinację. I co sądzicie o takiej kombinacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Mam przed domem Espace IV krótkiego i Granda, mam też Scenica II i jeśli chodzi o fabryczne poprzeczne belki z Espace to raczej nie ma szans, żeby to pasowało. Espace wydaje się być dużo szerszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidek1 Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi