Felipe94 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Witam. Moje auto to renault megane 1.6 16v z 2003 roku i zauwazylem ze przy jezdzie powyzej 50kmh slysze w kabinie pasazera dzwięk podobny do brzęczenia jakiegos owada, najbardziej dzwięk jednak ten pasuje jakby śrubki gdzieś goniły i ocierały się o siebie. Plastiki są raczej wporządku, nigdzie nie ma zadnych pochowanych elementow. Slysze ten dzwiek zarowno z prawej jak i lewej strony. Dodam ze przy predkosci ponizej powiedzmy 50-60 kmh tego wogole nie slychac. Nie przeszkadza ale irytuje to, Ktos cos wie w tym temacie? Bede wdzieczny Pozdrawiam REGULAMIN pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Ja też mam takie brzęczenie w Megane II, gdzieś w okolicy drugiego słupka, po stronie kierowcy (tam gdzie jest pas bezpieczeństwa zamontowany) - jakby właśnie śrubka gdzieś brzęczała. Osobiście to olałem, jeżdżąc z tym tysiące km - to może być kompletnie coś innego niż u Ciebie, niemniej jest to raczej denerwujące aniżeli groźne zjawisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felipe94 Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Dzieki za odpowiedz. Ktos pisal ze hałasuje cos zwiazane z hands free. Jedni ze klamki. To musi miec jakas przyczyne spokojnie dorozwiazania , szczegolnie ze sprawa tyczy się dwoch stron auta. Szukam dalej REGULAMIN pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_meganeII Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Dotknij obudowy lusterka wstecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 spawdz obudowe lusterka wewnetrznego i mocowania oslon przeciwslonecznych w tejze obudowie. Moze tez byc jedna lub wiecej poduszek silnikowych REGULAMIN pkt 5.6 i 5.8 - literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi