Yeti954 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Witam. Mam na sprzedaż wał korbowy, ale nie potrafię go wycenić. Wpisując dane na allegro dostaje różne ceny, które wahają się od 300zł do nawet 1000zł. Myślę, że aż 1000zł za niego nie wezmę, ale no właśnie, ile? Dane: Renault grand scenic II 1,9 dCi, Diesel F9Q, rocznik 2005, przebieg 60 000 km, moc 131 KM Z góry dziękuje. Offtop: Chciałem założyć temat w "zakładce" giełda, ale ponieważ to zapytanie, myślę, że tutaj pasuje bardziej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Na forum Espace kol. Darekital ostatnio szukał takiego wału, może odezwij się do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi