derk Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Witam Zakupiłem Fluenca z 2012 r krajowy z silnikiem 1,6 . Chciałem skorzystać z ubezpieczenia online i mam do wyboru 3 opcje i nie wiem którą wybrać x Fluence Techno Feel SL 110 Fluence Privilege 110 Fluence Color Edition SL 110 Renówka posiada : - jasna tapicerka - czujnik deszczu - zmierzchu -podgrzewane przednie siedzenia - rolety w drzwiach, składane lusterka, czujnik parkowania tył. - kartę ( wolne ręce) -system start - stop itp x Jaką ubezpieczalnie polecacie, aby było w miarę tanio, a dobrze ? x x x REGULAMIN: 5.9 Zabrania się nadmiernego i niepotrzebnego stosowania klawisza ENTER... - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ari1979 Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 A osoba/firma od której nabyłeś pojazd nie jest w stanie podać Ci wersji wyposażenia samochodu? Jeśli to techno feel to powinieneś chyba mieć czarne obudowy lusterek, środkowe słupki i obręcze kół (tak przynajmniej głosi AŚ http://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/limitowane-renault-fluence-techno-feel/kwy3e), nie wiem co wchodziło w skład color edition. Privilege miało w standardzie np rolety szyb więc wysoce prawdopodobne, że to właśnie ta wersja. od dawna nie korzystałem z ubezpieczalni online, więc nie chcę nic polecać. Zwłaszcza przy AC, tu wolę jednak tradycyjnych ubezpieczycieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi