Max9506 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Witam podczas montażu radia spowodowałem zwarcie nagle przestał działać wyświetlacz radio po wymianie bezpieczników okazało się że jak zgasze silnik wyciągne kartę otworze drzwi nie gasną światła radio i wyświetlacz radia po przekręceniu blokady poduszek powietrznej nie zapala się tez kontrolka na desce Ludzie Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Nikt was nie goni Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas Trochę szacunku dla czytających. Regulamin pkt. 5.6 interpunkcja i logika. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Na początku odłącz akumulator na jakiś czas i licz na to że nie uszkodziłeś modułu UCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otys Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ja tak miałem po tym jak przepalił się bezpiecznik od zapalniczki samochodowej. Gdy wymieniłem bezpiecznik wszystko wróciło do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi