gnerek Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Witam serdecznie, Proszę Was o pomoc Mam Lagunę III 2011r z nawigacją TOM TOM LIVE, zakupiłem mapy poprzez TOM TOM HOME, wgrałem na karte, po włozeniu do czytnika zaczeła sie instalacja Wszystko dochodzi do końca i jest nadal ekran z godziną i temperaturą, tak jakby było to uśpione.... żaden przycisk nie reaguje .. Czy ktoś może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Radio działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Tak czy nie , czy mam zgadywać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Nie dziala instaluje mape itp na koniec ekran sie restartuje jest logo wwskakuje godzina i to wszytsko radio nie reaguje pilot przy kierownicy ani joystick takze REGULAMIN: 5.6 literki PL- mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 To iz radio nie wyświetla się to wiadomo , a czy jest dźwięk z radia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Nie ma nic To tak wyglada jakby radio bylo uspione REGULAMIN: 5.6 literki PL- mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Wygląda iż radio padło , odłącz na początek akumulator Jak nic to wygląda na uszkodzone radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 @gnerekjak tam navi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Oddalem do elektronika Probuje ja reanimowac bo radio zalane cola lub czyms podobnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi