Andrzej-2010 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Dnia 11.07.2018 o 07:37, Andrzej-2010 napisał: Zastosuj do paliwa olej 2T i obserwuj. Bo kto smaruje ten jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wad3r Opublikowano 7 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Od kiedy tankuję na LOKOIL, to póki co jest spokój... wygląda, że problem się rozwiązał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronMAN93 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Wydaje mi się że to nie wina paliwa ani wtrysków, mam ten sam problem, i zauważyłem, że przez zimę i jesień ten problem nie występował, a teraz gdy temperatury zrobiły się trochę wyższe znów zaczął klepać, dziś jadąc z pracy gdy znów klepał wyłączyłem klimatronik i klepanie ustało... wiec przyczyna może leży gdzieś w klimatyzacji, może sprzęgło, lub sprężarka?? wad3r jeśli możesz to sprawdź tez to u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi