sparco.405 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Panowie naprawiałem blokadę fotela kierowcy i niestety zapomniałem o odłączeniu baterii, po zamontowaniu fotela zaświeciła kontrolka poduszki... Wszystko jest podłączone /wyjmowałem fotel jeszcze dwukrotnie aby sprawdzić kabelki/ fotel nie był rozbierany więc poduszka nie była ruszana, auto ma jechać na przegląd a tu się problem pojawił więc jeśli ktoś mógłby pomóc /nakierować czy cuś zasugerować byłbym bardzo wdzięczny Nie wiem czy to istotne ale auto to Megane CC Pozdrawiam z Irlandii Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Trzeba poprawić połączenia elektryczne przy tym fotelu aż do zgasniecia lampki. Robisz bez zapalania silnika ( start bez sprzęgła ). Nieodłącznie akumulatora nie miało z tym związku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco.405 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Dzięki, będę próbował tak jak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi