Papf Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Tak jak pisałem, próbować i próbować jeśli faktycznie chcesz się bawić z VM - innej rady nie będę miał no chyba że Windows 7 jako 2 system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 @Papf zainstalowalismy W7 32 bit bezpośrednio na lapku szwagra. Były problemy z aktualizacją ale wystarczyła zmiana nazw kilku plików. Niestety pobiera vin, przechodzi do testu i nie kończy. Błąd wyskakuje przy teście sieci multipleksowej przy jednym z modułów (szwagier sam podłączył więc nie wiem gdzie dokładnie). Podłączanie było pod S III. Kiedyś używałem tego Clipa bez problemu na VM w swojej Renatce dlatego trudno mi uwierzyć, że to ona może być problemem. Czy znasz może kogoś kto mógłby tą sondę sprawdzić i ewentualnie naprawić jeśli coś się w niej zepsuło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Na pewno wszystko się dobrze zainstalowało? Jaką aktualizacją? Jak są problemy to raczej coś ze sterownikami, ewentualnie kablem, można próbować rozłączać i łączyć na nowo kilka razy - za którymś razem może będzie ok... Jak naprawiać to do jakiegoś elektronika - ale wątpię żeby samo z siebie się zepsuło... Zależy też jaką miałeś wersję tego CLIP'a bo jak "najtańszą" to one najczęściej mają problemy (trzeba rozebrać i zobaczyć jak wygląda PCB ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 @Papf raczej wszystko poprawnie. Ja próbowałem, szwagier próbował (osobno, inne lapki). Clip z Allegro. Chyba nie minęło jeszcze 2 lata od ostatniej wymiany (2 razy mi wymieniali) więc jeszcze będzie rękojmia. Muszę poszukać w papierach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kw2016 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Cześć, Pytanie w kwestii clipów. Obecnie są dostępne 3 typy: 1. zielony (jak we wcześniejszych opisach) 2. złoty z chipem AN2131qc (jak we wcześniejszych opisach) 3. zielny z chipem AN2135sc/2136sc Przy czym 3 jest trochę droższy od złotego (2). Czy wiecie jaka jest różnica (z punktu widzenia użytkownika) pomiędzy 2 i 3. Który lepiej kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf85 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Hej, kilka dni temu przyszedł do mnie zamówiony klon. Mam taki błąd jak na zdjęciu - usterki wykryte podczas kontroli sieci multipleksowej nie zostały usunięte - wynik diagnostyki może być nieprawidłowy. Uszkodzona sonda, czy raczej coś z oprogramowaniem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gagaguga Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Posiadam aplikację PyClip. Łączę się przez elm. Apka jest spoko. Posiada duuuuzo funkcji, pokazuje w jakiejbkondycji jest dpf i inne jak ciśnienie klimatyzacji. Polecam. Ja pobierałem z chomika. Apka waży około 55 MB. Posiadam scenica 3 1,6 dci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi