Alak Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Witam, może mi ktoś powiedzieć jak nazywa się (czy da się kupić) ten sylikonowy wąż co idzie od silnika do intercollera ( na obrazku poniżej podgryziony)? widziałem tylko że da się kupić cały komplet, ale może źle szukam? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 W katalogu występuje jako jeden element handlowy (poz. 16) 144600002R, więc niestety chyba tylko wycieczka po szrotach pozostaje, ewentualnie próba dopasowania z jakiegoś innego modelu/marki. http://www.catcar.info/renault/?lang=en&l=c3Q9PTUwfHxzdHM9PXsiMTAiOiJNb2RlbCIsIjIwIjoiTVx1MDBlOWdhbmUgSUlJIiwiMzAiOiJLWjBGIiwiNDAiOiJNYW51YWwiLCI1MCI6IjEzIEZ1ZWwgc3VwcGx5IFwvIEFpciBmaWx0ZXIgaG9zZXMifXx8bm9wcnM9PTE0OTV8fGJyYW5kPT1SZW5hdWx0fHxub3ByPT0xNDk1fHx0eXBlPT1LWjBGfHxjYXRfaWQ9PU18fGltZz09fHxncnBfaWQ9PTEzfHxzdWJHcnBfaWQ9PTEzRA%3D%3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 nom ten wąż kupisz tylko z tą plastikową puszką która łączy się bezpośrednio z turbiną. Na allegro ktoś kiedyś sprzedawał ten element i na ebaju czasami się pojawiają. Lub trza dopasować sam wąż (przerobić na opaskę zaciskową) z metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alak Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Witam, dziękuję za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonmr Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 cześć, poradziłeś sobie jakoś z tym problemem bo mam podobny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alak Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Witam. Zakupiłem używana cześć na portalu aukcyjnym. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi