Ignac1995 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Witam. Ostatnio zauważyłem, że na włączonej klimatyzacji pocą mi się kratki od nawiewów. Klima chłodzi dobrze. Czy to jakiś problem czy normalne zachowanie klimatyzacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Nie jest to normalne. W żadnym aucie jakim jeździłem, a było ich kilka i różnych marek w różnym wieku tak nie było. Ta wilgoć to woda czy coś innego np. płyn chłodniczy? Jaka konsystencja, smak? Niczego Ci nie ubywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac1995 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Raczej woda. Nie ma smaku ani zapachu. Płyn chłodniczy nie ubywa. Może jest już mało czynnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi