mbodamian Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Witam mam scenica 10rok Parktronik tył a z przodu miałem wiazke też na Parktroniki kupiłem. Kompletny zderzak podłączyłem i nie działa a tył działa normalnie. Sterownik cy moduł mam na jedną dużą. Kostke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Cześć Potrzebujesz jeszcze modułu PDC z obsługą przód i tył programowanie w liczniku że jest PDC p + t Chyba Tyle Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez tomakur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbodamian Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 A JAKI MODUŁ POTRZEBNY BO DZWONIĘ PO ALLEGRO To NIKT NIE UMIE POWIEDZIEC jaki to jest moduł Ludzie Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach Poprawcie polską czcionkę i "literówki". Nikt was nie goni Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas Trochę szacunku dla czytających. REGULAMIN - pkt 5.6 literki PL pkt. 5.10 Zabrania się również pisania tematów i całych postów KAPITALIKAMI (czyli "z Shift'em" lub "z Capslock'iem") ,- mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi