wilos Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 http://www.renault.pl/lato_2008/ PROMOCJA W RENAULT Byłem dzisiaj w Renault CARRERA w Lublinie i jestem w szoku. Zrobiłem przegląd letni za 25 zł i Pan powiedział ze zrobi oczyszczanie klimatyzacji. Wymienił wszystko i zapłaciłem 25 zł za oczyszczanie- PRZECIEŻ TO PROMOCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 a co w ramach tego przeglądu letniego oferują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Teraz właśnie promocyjny przegląd układu klimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 hehe, Easy- jedziemy?? :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 a ile kosztuje przegląd wraz z wymianą czynnika i osuszacza? ktoś już był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Mi sie zdaje że gośc w ASo sie pomylił bo w cenniku oczyszczanie klimy wynosi 220 zł - a mi policzył 25 zł. Albo ten gośc w ASO jest inny albo mam szczęscie do ludzi. PROMOCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klufa Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 byłem na nim i wg mnie to szkoda nawet tych 25zł.gość powłączał wszystkie światła czy się palą, zaciągnął ręczny, podniósł auto i pooglądal od spodu i to cały był przegląd acha przepraszam zapomnaił bym - obejrzał wycieraczki-pióra i zakwalifikował je do wymiany.żenada jak dla mnie. myślałem że podłączy chociaż pod kompa a tu nic z tych rzeczy.taki przegląd to ja panowie i panie za 15 zł mogę wam zrobić :) jedyny plus to tylko że dostałem 2l płynu do spryskiwacza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Bo to się opłaca jak się robi z przeglądem klimy - jeśli dalej na to jest promocja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Trzeba się wybrać! suchutki, pewnie że jedziemy :) Tylko trzeba się dowiedzieć jak z tą klimą tam jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallski Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 byłem na nim i wg mnie to szkoda nawet tych 25zł.gość powłączał wszystkie światła czy się palą, zaciągnął ręczny, podniósł auto i pooglądal od spodu i to cały był przegląd acha przepraszam zapomnaił bym - obejrzał wycieraczki-pióra i zakwalifikował je do wymiany.żenada jak dla mnie. myślałem że podłączy chociaż pod kompa a tu nic z tych rzeczy.taki przegląd to ja panowie i panie za 15 zł mogę wam zrobić :) jedyny plus to tylko że dostałem 2l płynu do spryskiwacza Niech zgadnę - byłeś w Tandemie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto29 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 A ja byłem u Głowacza w Jaworznie, auto sprawdzają dosyc dokładnie, bo ponoc ciekną mi amorki z przodu (tłumienie 85% na przeglądzie tydzień wcześniej) więc nie wiem czy naciągają czy tak jest, no i ponoc wybita końcówka drążka, dolali oleju w promocyjnej cenie 36zł za litr i płyn do spryskiwacza dostałem, ale musiałem się upomniec "bo mechanik zapomniał". A z tego co pamiętam to zniżka na konserwację klimy jest 20%. A w Jaworznie są conajmniej dwa serwisy klimy które robią odgrzybianie chemią i jakąś nową metodą "ozonową" w cenie chyba 60 i 100zł jeśli dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 jakąś nową metodą "ozonową" Już nie taką nową - istnieje od kilku lat. Ja wiem o niej od 3 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolczat Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 panowie Wy tak powaznie? odgrzybianie to ja mialem za free u mojego mechanika za to ze zaplacilem za robocizne rozrzadu (250 pln)... plus wymiana oleju i filtrow ; ) tak wiec, mym skromnym zdaniem to zadna promocja ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Kolczat, robota robocie nie równa. S psikać jakimś preparatem X (kosztującym 10zł) parownik to faktycznie nie ma atrakcji u twojego mechanika. Pojedź do serwisu gdzie zajmują się klimatyzacją to dowiesz się ile prawdziwe odgrzybianie kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolczat Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 no moze masz racje, ale spojrz na to z innej strony... czy ktos dawal kiedys cos za darmo? w takim wypadku w aso tez musieli by uzywac takich tanich preparatow bo kto jak kto ale serwis juz na pewno by nie poszedl w koszta, a dodatkowo ktos za to zaplacil te 25 pln... moze poprostu sa prepraty uzywane kiedys, ktore teraz kosztuja grosze a spelniaja ta sama funkcje co kilka lat temu i dlatego kazdy teraz mowie - "o Promocja" : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi