Jarek92 Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Witam wszystkich. Mam pytanko, posiadam Megane III 2010r czy w tym modelu są jakieś dodatkowe funkcje które da się uruchomić przez komputer/ klip. Chodzi mi głównie o doświetlanie zakrętów, chyba że są może inne ciekawe funkcje, może ktoś zna sie na rzeczy i podpowie czy tak, czy szukać fachowca z jakim sprzętem itp. Oglądałem materiał w TV i teraz ciekawi mnie czy w moim aucie da sie coś włączyć. W google nie udało mi się nic ciekawego znaleźć dlatego proszę Was o pomoc. Podaję link do materiału: https://www.youtube.com/watch?v=_piT841ftsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Nie ma doświetlania zakrętów ani możliwości włączenia takiej opcji. Kolega poczyta istniejące już tematy z tego zakresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi