szumcio Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Wszystkie modele go mają z tyłu na klapie pod znaczkiem renault a umnie go nie ma czy to znaczy że było cos robione czy nie wszystkie megi go mają i dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Nie spotkałem meg bez napisu Megane , napisu Renault może nie byc ale Megane ? Moim zdaniem powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.ab Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 a według mnie nie musi być - po prostu taka wersja, ja też mam taki model gdzie oprócz znaczka rombu na bagażniku nie ma żadnego napisu (mnie akurat to cieszy), przejżałem papiery z wyposażenia i znlazłem taki zapis "znak marki zabudowy: brak znaku marki" tak więc jest to potwierdzenie, że klient decydował czy chce mieć napis bądź nie i nie oznacza, że klapa była kombinowana. Ewentualne było to narzucone przez wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 szumcio, jeżeli kupowałeś auto z drugiej ręki a nie w salonie to nie ma co sie dziwić może I właściciel nie chciał tego napisu. Moja koleżanka jak kupowała Seata to już w salonie powiedziała że żadnych napisów sobie nie życzy i z tyłu został jedynie "S" pod którym jest zamek :). Panowie powiedzieli że nie mogą tego robić, ale auto wyjechało z salonu bez napisów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 ja tez mialem bez napisu megane,kazalem tylko znaczek renault zostawic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi