Bary1622 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Witam potszebuje pomocy wczoraj wymieniłem dwumasa i auto niechce zapalić rozrusznik wogle nie kręci plus z rozrusznika dotykał turbo ale zrobiłem to ale to nic nie pomogło proszę o pomoc Ludzie Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach, inaczej wychodzi jakiś bełkot. Poprawcie, nikt was nie goni Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas Trochę szacunku dla czytających. Regulamin pkt. 5.6 interpunkcja. ortografia - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Który plus gruby, czy cienki sterujący? Jeśli gruby, to spalił się środkowy bezpiecznik na zacisku dodatnim akumulatora (400A). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bary1622 Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Wydaje mi się rze gruby zmieniłem te bezpieczniki i dalej nic czy jest jeszcze jakiś Ludzie Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach, inaczej wychodzi jakiś bełkot. Poprawcie, nikt was nie goni Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas Trochę szacunku dla czytających. Regulamin pkt. 5.6 interpunkcja. ortografia - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 W UPC jest bezpiecznik 25A start-stop od rozrusznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bary1622 Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Dziękuję za pomoc jedanka bezpiecznik był zpalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 1 godzinę temu, Bary1622 napisał: Dziękuję za pomoc Napisz,dla kolegów, który bezpiecznik się spalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi