JakubLynx Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Cześć, mam Megane 2014 Bose Edition 1.2 Tce, ale niestety kupiłem auto bez nawigacji. Po zapytaniu w ASO najnowsza karta kosztuje 660zł. System to R-link. Czy karty R-link z Allegro są kompatybilne? (link do allegro). Są o ponad połowę tańsze dlatego mnie to zaintrygowało. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 No niestety. To nie jest karta do r-linka z reszta w aukcji jest napisane. z systemem CARMINAT LIVE wersja 10.05 pozostaje ci serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Wiem, że po czasie i wykop, ale takie nieprawdziwe informacje trzeba prostować, bo jeszcze ktoś będzie szukał i uwierzy. Żaden serwis tu nie jest potrzebny. Karty za R-Linka z mapą Europy zwykle da się kupić za ok 220zł i to jest właściwa cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi