ArturMegane Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Cześć, Podłączyłem dzisiaj auto pod komputer i wyskoczył błąd DF037 Obwód cewki zapłonowej cylindra 1 O co może chodzić? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Nieprawidłową pracę świecy zapłonowej w zespole z cewką. Ten błąd to zakłócenia w tym obwodzie. Być może olej na porcelanie lub za duża przerwa na świecy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Możliwe, że olej bo jak wymieniałem wczoraj jedną cewke na 1 cylindrze (komputer pokazał wypadanie zapłonu) to spojrzałem przy okazji na wszystkie i na dwóch był olej, myślałem że to jakiś smar czy coś Zauważyłem też, że trochę się "poci" przy dwóch cewkach, nie wiem czy tak powinno być. Edytowane 22 Listopada 2018 przez ArturMegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Tam również musi być sucho, bo może przebijać wysokie napięcie ma masę silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi