sines Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Witam mam problem z centralnym zamkiem. Popsuł się siłownik klapy bagażnika, kupiłem nowy założyłem i wszystko niby działa, ale nie tak. Po zamknięciu drzwi mam otwarty bagażnik , a jak otworzę drzwi to bagażnik mam zamknięty. Co w takim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Trzeba zsynchronizować układ . Musi być wczepiony jako otwarty do otwartych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sines Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Witam montowałem otwarty na otwartych drzwiach - otwarty i nic. pierwsze naciśnięcie kluczyka brak reakcji bagażnika, zamykają się drzwi. Potem drugie naciśnięcie i drzwi się otwierają, a zamyka się bagażnik. Dodatkowo po kilku próbach kluczyk nie za każdym razem działa jakby się kodował lub zacinał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Być może " nowy" zamek ma zmienioną polaryzację w zasilaniu silnika, lub poprzedni właściciel coś nakombinował w instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sines Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 A można zmienić bieguny +, - czy grozi to zwarciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Można zmienić. Impuls zamykania trwa tylko 0.8 s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sines Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Przełożyłem cały mechanizm do starego silniczka i wszystko działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi