Mati1994 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Witam wszystkich. To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumienie. Jestem posiadaczem Megane IIphI 1.5DCI. We wrześniu złuszczyła sie pompa, wiec wszyscy wiedzą czym się to skończyło. Wtryski,pompa,regulator i bak Nowy. Ale przechodząc do sedna. Podczas jazdy np. Bieg 2gi i najazd na próg zwalniające słychać wyraźne huczenie silnika, oczywiście to samo występuje na pozostałych biegach np.( Bieg 4ty V=50km/h-cisza, bieg 4Ty V=65-70km/h huczenie tak jakby silnik dobijał. Przy wcisnietym sprzęgle cisza. Nadmienię jeszcze ze poducha prawa oraz tylna wymienione. Turbo raczej ok, oleju nie bierze ani grama. Zero błędów na komputerze. Z góry dziękuję za pomoc ;) Edytowane 12 Stycznia 2019 przez Mati1994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakuta Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) Witam mam podobny problem. Czy kolega się uporał z problemem? I co było przyczyną? REGULAMIN pkt. 5.6 Literki PL-mireczek01 Edytowane 16 Marca 2019 przez pakuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi