jacek298 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 mam zamiar kupic to radio http://www.jr.com/sony/pe/SON_CDXGT320/ moje pytanie dotyczy czy bedzie pasowac do reni megane z 2001 1.6 v posiadam w nim kaseciaka oryginalnego czy nie ma problemu z kablami itp jestem zielony w tym temacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Odradzam zakup Sony, sam miałem dwa radia Sony jednego kaseciaka i jednego CD. Jeśli chodzi o funkcjonowanie nie było problemów jednak kupując Pioneer'a za praktycznie te same pieniądze masz lepszą dynamikę dźwięku i większe możliwości konfiguracji systemu. Choćby filtry HPF i LPF, które Pioneer oferuje już w niskich modelach. Jeżeli nie masz zapędów do rozbudowy systemu to takie radio Ci wystarczy, polecam tylko żebyś przeszedł się do sklepu i obejrzał w realu. Z kablami problemu nie będzie. Oczywiście czytałeś forum i wiesz już, że po zmianie radia koniec z pilotem i fabrycznym wyświetlaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek298 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 dzieki za pomoc i rade przyda sie na pewno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkb Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Mam radio/CD Sony i nie narzekam - na temat jakości dźwięku trudno się wypowiedzieć, bo na fabrycznych głośniczkach jaka jest, taka jest :) Co do sterowania pilotem, to do postu Krzycha trzeba dodać, że działa z odpowiednią przejściówką (do kupienia dość tanio na eBay). Wyświetlacz fabryczny w takim układzie istotnie jest odłączony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bognar1 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam! Mam Meganke z 1996r. i kupiłem do niej fabryczne radio PHILIPS RENAULT Radiosat 6000 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=390298372 Po podłączeniu na wyświetlaczu są zera zakreskowane i po jakim czasie nie ma ich :-( i znowu sie pojawiają to próbuje wpisać kod sterowaniem przy kierownicy to żadnej reakcji :cry: a w głośnikach tylko pikanie i cicho słychać radio. Może mi ktoś pomoże :-| Albo da jakąś rade :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi