Krzywyy Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Cześć, po wymianie żarówek D1S zauważyłem, że reflektor po stronie kierowcy świeci wyżej niż ten od pasażera. Widoczne jest to nawet w ciągu pochmurnego dnia, gdy podjeżdżam do samochodu jadącego przede mną (w odbiciu zderzaka auta poprzedzającego widać, że lewy świeci mocniej niż prawy). Mam pytanie, czy sam mogę obniżyć ten reflektor za pomocą śruby do regulacji? Czy trzeba wspomagać się CLIPem, aby komputer zapamiętał korektę? Jeżeli własnoręczna regulacja nie wchodzi w grę to ogarną mi to w SKP, czy lepiej szukać serwisu z CLIPem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 W skp ręcznie śrubą wyregulują. Samemu to zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi