SaperD Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Witam i proszę o pomoc.Megane psiadam od 6m-cy i w dniu wczorajszym po raz pierwszy mnie pozytywnie zaskoczyla.Jadąc w trybie sport uslyszalem dźwięk sportowego wydechu(nic,nigdy nie grzebałem w ustawieniach)wczesniej tego nie bylo.Zagłębiłem sie w menu i jest opcja "modelowanie dźwięku silnika"Ok.A więc pytanie;dlaczego wcześniej tego nie słyszałem(napewno nie było)i dlaczego teraz mimo ze w ustawieniach jest włączone tego dzwieku niema? REGULAMIN pkt. 5.6 Literki PL, spacja!-mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Dlatego, że ustawiłem tryb sport. Pewnie dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaperD Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Może nie zbyt jasno to opisałem ale jeżdżąc w TRYBIE SPORT niema tego dźwięku mimo iz w ustawieniach jest wł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Lipa z tym straszna. U mnie niby działa ale radio zaglusza cały efekt. Z drugiej strony - mam diesla wiec moze przy Pb jest inaczej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaperD Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Jak działało efekt byl naprawdę fajny,problem w tym ze zadziałało tylko raz i to jest dla mnie dziwne i niebardzo zrozumiałe dlaczego tylko raz bez jakiejkolwiek mojej ingerencji w ustawienia.Jak przed tak i po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek1991 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Musisz mieć coś konkretnie poprzestawiane skoro nie da się poprawnie tego ustawić. Wcześniej nie słyszałeś, ponieważ dźwięk widocznie odpala się kiedy chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaperD Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Witam.Piszac poprzestawiane masz na myśli ustawienia w menu czy to cos bardziej poważniejszego?Inaczej czy jestem w stanie uporać sie z tym sam czy musze odwiedziec serwis?Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Witam, ktoś może się szerzej wypowiedzieć jak ma wyglądać ta zmiana głosu silnika. U siebie mam 3 opcje normal, confort i sport. Przy przełączaniu pomiędzy trybami nie słyszę żadnej różnicy. To się ujawnia w jakimś zakresie obrotów? Radio ma na to wpływ - głośność? Co ma generować ten zmieniony dźwięk silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi