stalan Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Witam !!! czy w tym modelu przy silniku 1,2 Tce 115 KM ,występuje filtr paliwa ?. Pytałem o to w ASO i odpowiedź była następująca : " wymiana filtra paliwa nie jest ujęta w planie serwisowym ,więc...filtra nie ma". Jednak wchodząc na strony różnych sklepów ,taką część widzę … to jest w błędzie ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Filtr paliwa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalan Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 19 godzin temu, ArturMegane napisał: jest No ok. dzwoniłem do ASO , pytałem się o dostępność ,podałem nr. VIN. Miły pan sprawdził ,i … stwierdził że takiej części w moim samochodzie nie ma ,jest tylko jakiś niewymienny filtr w baku . No sam nie wiem co o tym sądzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Taką samą sytuację miałem w Peugeocie 206 kupionym w 2002 r. Przy okazji przeglądu chciałem wymienić filtr paliwa i w ASO się dowiedziałem, że mój samochód ma tylko niewymienny filtr zintegrowany z pompą paliwa. Czyli taki numer znany jest już od nastu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frorling Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 (edytowane) Hej, czy komuś może udało sie potwierdzić co z tym filtrem paliwa do 1.2 TCE 115? Niby na necie część można kupić, ale w planie serwisowym go nie ma. Edytowane 9 Września 2021 przez Frorling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi