gosiula74 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Tak jak w temacie. R-link w samochodzie połaczony z motorolą na androidzie 9 ( niestety) i przy połaczeniach kazde przychodzące pokazuje jako numer prywatny. Pomimo iz są zapisane w ksiązce , blutooth ma pozwolenie na udostępnianie kontaktów to na telefonie w aucie nie wyswietla się kto dzwoni. Jest to zapewne wina androida , bo przy poprzedniej wersji było wszytsko ok. Moze ktos rozwiązanie na ten problem( oprócz powrotu do starego systemu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Mam dokładnie tak samo. Aktualizacja do 9.0 I nagle brak kontaktów w ksiazce telefonicznej w samochodzie. Parowalem ponownie telefon ale nic nie daje. A w historii połączeń normalnie są kontakty. Ogarnąłem system Trzeba w telefonie wejść w ustawienia aplikacje kontakty i tam ustawić udostępnianie. Zamiast w jednym pliku to udostępnianie wielu kontaktów. Dziala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiula74 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Czy mozesz mi wyjasnic ,w którym miejscu to zrobic ,bo wchodze wlasnie w aplikacjach w kontakty i dalej nie wiem gdzie znalezc to udostępnianie. wszystko mam " odhaczone" i nie wiem co dalej REGULAMIN - pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Inaczej. Wejdz w ustawienia. Następnia tam masz pozycje aplikacje i tam wybierasz kontakty. Otworzą Ci się ustawienia udostępniania w kontaktach i tam dokonujesz tej zmiany. U mnie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiula74 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 U mnie to tak wygląda. Wydaje się ,że wszystko mam ustawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) a pokaż co masz w zaawansowanych. u mnie wygląda to zupełnie inaczej. Mam wrażenie, że nie wchodzisz w to co trzeba. Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez LTar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiula74 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 To chyba zależy od telefonu. U mnie to akurat Motorola . Co nie zmienia faktu ,że przestało działać właśnie po aktualizacji do 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 tak. U kolegi, który ma huwawei też nie ma tych ustawień. Musisz poszukać u Ciebie gdzie to jest. Może warto napisać do motorolii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiula74 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 obawiam sie ,ze to nic nie da.S prawdziłam w ustawieniach blutootha i mam wszytskie kontakty udostepnione wiec to raczej nie to. Dzwonilam juz do Rlinka i czekam na odpowiedz. REGULAMIN - pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 to nie jest po stronie rlinka, to jest udostępniania kontaktów po stronie telefonu. Tutaj leży problem. Telefon - pewnie jego certyfikat nie udostępnia kontaktów do Rlink lub są one w formie, której rlink nie przyjmuje, tak jak w przypadku samsunga są zapisane jako 1 plik, a muszą być osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiula74 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 ale do tej pory nie miałam z tym porblemu ,dopiero po aktualizacji androida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 dlatego mówię CI, że jest to po stronie androida a nie renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiula74 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 no tak ,chodzio mi o to, ze nie po stronie telefonu jako urządzenia a systemu. REGULAMIN - pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiula74 Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 moze u kogoś jescze pojawil sie ten problem i mi pomoze ,bo jedyne co mi przychodzi do głowy to powrót d 8.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi