karasws502 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Jutro zobaczę co pod fotelami się kryje. Pewnie mi się rozbierać tapicerki nie będzie chciało, chociaż w wolnym czasie może się dobiorę do tego, skoro jakiś zestaw jest zamontowany to niech działa i służy o ile nie jest przestarzały. Ogólnie staram się nie gadać przez telefon podczas jazdy. Mam jeszcze pytanko dot tych uciętych kabli przy radiu, wiesz może do czego one mogą być i czemu zostały ucięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 6 minut temu, karasws502 napisał: skoro jakiś zestaw jest zamontowany to niech działa i służy o ile nie jest przestarzały Wtedy na mapie Polski było tylko pięć miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karasws502 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Mówisz, że to aż taka prehistoria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Oczywiście Europa zachodnia była. To jest pierwowzór Carminata. Spotkałem to w Scenicu i Lagunie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karasws502 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Czyli już się raczej do niczego nie nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Antenę można wykorzystać do dobrego wideorejestratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karasws502 Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 W jaki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi