rafalWS Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Na przeglądarce w telefonie jak i komputerze nie działa mi intuicyjnie odznaczanie nieprzeczytanych postów, kliknę w to i nic się nie dzieje, dopiero jak kliknę odśwież to posty się odznaczają, problem tylko u mnie czy ogólny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sotis Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 U mnie jest tak samo od kilkunastu dni, zarówno w telefonie jak i na laptopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalWS Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Administrator / moderator widać nie zainteresowany problemem bo nawet nie raczy cokolwiek odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Po kliknięciu posty są odznaczane pomimo braku przeładowania strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 @rafalWS forum jest regularnie aktualizowane. Osobiście nie widzę w tym jakiegoś większego problemu, skoro funkcjonalność działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi