pkk78 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Witam, jak w temacie proszę o rozkodowanie VIN + wyposażenie, gównie chodzi mi o fakt czy mam HandsFree czy nie. Z góry dziękuję VF1BZ1U0247112174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Tu masz wszystko o Twoim aucie. Jak masz chromowane logo Renault na karcie tzn, że masz HF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekgaleza Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Cześć, Czy można prosić o rozkodowanie VIN VF1KZ1A0748203074. dodatkowo jaki rozrząd polecacie to ww. auta? firma i kiedy wymieniać? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Rozrząd proponuję taki: https://allegro.pl/oferta/rozrzad-pompa-renault-megane-ii-2-iii-3-1-5dci-8897069183 Koniecznie przy tym pasek wieloklinowy wraz z napinaczem no i koncentrat chłodniczy z wodą destylowaną. Można rozważyć termostat. Wymiana co 160k km i nie ma potrzeby wcześniej. Masz jakiś nierealnie mały przebieg, jak to nie Twoje salonowe auto, to takie rzeczy wymienia się z zasady po zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Dane z VIN po linkiem: https://carinfo.kiev.ua/cars/vin/renault/vin_check?su=1aklbq3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekgaleza Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 bardzo dziękuję, auto ma pewny przebieg kupowany od dobrego znajomego. Teraz ma 86 tys. Natomiast pisze że co 6 lat trzeba wymienić i nie wiem czy robić czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekgaleza Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Koledzy mam jeszcze pytanie ile płynu chłodniczego wchodzi do 1,5 dci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi