sergiu83 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 waldek708, możesz rozwinąć wypowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 sergiu83, no bo o co chodzi z tym pytaniem?Napisał z wielkiej litery czyli ja zrozumiałem,że chodzi o nazwę.Więc rozwinę Nie...nie ma wycieraczek Valeo Płaskie,za to są Valeo Aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Deqen, Do MI podejdą płaskie UNIPOINT-a - po co przepłacać za firmę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 waldek708, no teraz to nawet ja rozumiem ;-) :) Prezes, żeby nie kupować co 3-4 miesiące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 sergiu83, nie do końca...mi Motgumy całą zime wytrzymały.Dwa komplety po 50zł na rok ,to nie jest straszna inwestycja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 waldek708, ja to w ogóle nie wiem co z tymi wycieraczkami jest. Wziąłem jakieś takie zwykłe marketowe to po 3 miesiącach smugi są, kupiłem boscha i 4 miesiącach są smugi... Do tego za jednego boscha mam zapas gum na cały przód na cały rok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 A moje Valeo od listopada zamiatają jak siemasz. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Prezes, żeby nie kupować co 3-4 miesiące? Nie Ja z zasady wymieniam dwa razy do roku. Przed zimą i po zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 ja z zasady też tak będę robił, za jakiś czas. A może Valeo starczają na rok? I warto przepłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 I warto przepłacić czy ja wiem? zapłaciłem 60 pln. Ja z zasady wymieniam dwa razy do roku.Przed zimą i po zimie. ja też taką miałem zasadę ale okazało się, że po zimie dają radę i nie ma żadnych podstaw do wymiany.Zatem chyba nie przepłaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 pawelp2008, 60za dwie czy jedną bo różne ceny widziałem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ja za 2x Valeo Aero zapłaciłem 65 zł. Zmieniam wycieraczki 2 razy w roku. Przed zimą - na Boschowskie zwykłe (nie płaskie), bo lepiej zbierają śnieg od płaskim, po zimie - na płaskie, bo lepiej od zwykłych zbierają wodę. To nie jest wielki wydatek, a widoczność zawsze jest super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Komplet. Z alledrogo i w dodatku na miejscu. Jak chcesz mogę się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 pawelp2008, nie musisz ale dzięki. tak tylko podstępnie zbieram opinie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzmis Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 o nie, tylko nie unipointy, u mnie wycierały 4 tygodnie no może maks 6 a potem zaczęły piszczeć i skakać. Te motgumy płaskie nawet pięknie chodzą, miałem je okazje ostatnio przetestować bo burz ci u nas dostatek. Smuci mnie jednak fakt, gdyż motgumy są pokryte grafitem. Grafit się szybko ściera. Licze ze jednak ta guma jest lepszej jakości i nawet bez grafitu będzie jako tako zbierać, a jak będzie naprawdę to się okaże za pól roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi